“TT4F” és el projecte que Kompini Technologies ha participat i que té per objectiu validar un sistema que permeti la gestió de reserves de guixetes, així com l’obertura i tancament de les mateixes a través d’una app mòbil. Kompini ha participat a aquest projecte liderat per INDESCAT (el clúster de l’esport català), i hi han participat altres empreses com STAF-SEDÓ, ENKOA o AMUEBLA (el clúster del moble de Murcia).

 

TT4F, té un pressupost de 156.391,00€ i ha rebut una subvenció de 93.833,00€ de part del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo. Durant els 9 mesos que s’ha desenvolupat el projecte, s’ha dissenyat un sistema de reserves adaptat a les necessitats específiques de les guixetes, s’ha desenvolupat la comunicació entre l’app i els tancaments de les guixetes i s’ha dissenyat un nou model de guixeta que integra el sistema. S’han realitzat proves de camp, sobre l’ús del sistema i aquestes han donat resultats molt satisfactoris. S’espera que els resultats assolits en aquest projecte es puguin aplicar en diferents sectors com la gestió de guixetes d’equipaments esportius, d’esdeveniments puntuals, entre d’altres solucions.

 

El paper de Kompini Technologies en aquest projecte s’ha centrat en aportat el nostre know how en l’àmbit de les reserves i programació per a desenvolupar el sistema de reserves de guixetes, així com per al disseny de la propia plataforma i el prototip de l’app.

Partners:

Amb el suport de:

Hola! 👋

T'estavem esperant.