Solucions per millorar la gestió i el control

A Kompini disposem de 4 solucions per a 4 sectors diferents i adreçats tant a l'administració pública com a empreses privades. Totes les solucions de gestió al cloud i en un únic espai. També ajudem a empreses a digitalitzar-se.

Tankuam Places

Gestiona i controla els espais del teu municipi

El municipi a la mà del ciutadà

Tankuam és el sistema integral per a la gestió dels espais públics del teu municipi. Et permet controlar les reserves i accessos a qualsevol mena d'espai. A més et permet comunicar-te amb els ciutadans mitjançant diferents canals. Tot des de l'aplicació del teu municipi.

Tankuam Sport

Tot el control i gestió del teu gimnàs

El teu gimnàs obert 24/7 els 365 dies

Tankuam és el sistema integral per a la gestió del teu gimnàs. Et permet controlar les reserves i accessos a qualsevol mena d'espai (des de pistes de pàdel, gimnàs o sales d'activitats. Tot des de l'aplicació del teu gimnàs.

Komtainer

Gestiona la recollida de residus del teu municipi

Augmenta el reciclatge i les bones pràctiques

Molts municipis ja utilitzen el sistema de control i gestió de Komtainer. Un sistema que permet una gestió integral de tota la recollida de residus i de la deixalleria.

Fitrout

Les rutines i entrenaments a un altre nivell

Gestiona, crea i comparteix els entranaments amb els usuaris

Fitrout és un software de rutines i entrenaments pels teus usuaris. Amb ell podràs fer tot el seguiment dels entrenaments i compliment. L'usuari només haurà d'entrar a l'app, seleccionar l'entrenament. Porta els entrenaments dels teus usuaris a un altre nivell.

Creem solucions per millorar la gestió i el control al cloud.

Ús ajudem i acompanyem en el procés de digitalització. Si vols saber més sobre nosaltres i com et podem ajudar posa't en contacte.

Hola! 👋

T'estavem esperant.

Descobreix com et podem ajudar

Serà un plaer saber i descobrir com et podem ajudar. Posa't en contacte i coneguem-nos. També ens pots enviar un email a: marketig@kompini.com