Què és

Tankuam és un software de gestió al cloud per optimitzar els recursos humans i econòmics, amb un eix principal que és la gestió de reserves, agilitzar processos i la rendibilització del temps dels professionals.

Tankuam, també aporta als clients una web corporativa autogestionable adaptable a les funcions i necessitats de cada client.

CONTROLA

Controla tot el que passi en el teu centre, des de les reserves fins a la part econòmica

GESTIONA

Gestiona els teus usuaris, les altes, les baixes o les activitats que ofereix el teu centre.

COMUNICACIÓ

La comunicació amb els clients o amb els clients potencials, és vital en un negoci. Tankuam et facilita la comunicació per tal de fidelitzar i aconseguir nous clients

CLOUD

Estiguis on estiguis, podràs controlar tots els aspectes de manera integral del teu negoci gràcies a treballar mitjançant el cloud.

Els avantatges de Tankuam

Controla la gestió econòmica

Tots els cobraments, pagaments, deutes... unificats en un sol programa per tal de facilitar i agilitzar la gestió del centre

Gestió d'usuaris

Gestiona totes les altes i les baixes dels usuaris i tingues agrupada tota la informació per saber l'evolució del centre.

Marketing

Aprofita totes les eines de marketing que t'ofereix Tankuam per fidelitzar els usuaris i arribar a clients potencials per tal d'augmentar la quota de mercat.

Web Corporativa

Web corporativa totalment personalitzable per comunicar tota la informació de l'empresa.

Web Corporativa

Web corporativa totalment personalitzable per comunicar tota la informació de l'empresa.

CA

Descobreix com et podem ajudar

Serà un plaer saber i descobrir com et podem ajudar. Posa't en contacte i coneguem-nos. També ens pots enviar un email a: marketig@kompini.com

Nom*
*
X