Creem solucions de gestió al cloud

Creem solucions a diferents sectors, tant d'àmbit públic com en l'àmbit privat mitjançant tres productes com són Tankuam, Obodam i Komtainer.

Innovació, adaptació i digitalització

La capacitat d’adaptació i innovació del nostre equip ens permet treballar i oferir solucions a sectors tan diferents com són el sector esportiu, la gestió de residus o la gestió d’equips de treball. Podem arribar a tots aquests sectors, gràcies els diferents programes que disposem dins del hub de Kompini Technologies.

Obodam

Tot el que necessites per gestionar l'equip de manteniment mitjançant un software al cloud.

Tankuam

Software dissenyat per aportant una gestió integral d'un centre esportiu o diferents espais que s'ha de tenir un control i una gestió mitjançant reserves i una obertura automatitzada.

Komtainer

Software que permet a la gestora i ajuntaments controlar tot els sistema de la recollida de residus.

Les solucions de Kompini

Els diferents productes de Kompini estan creats per tal d'oferir una solució de gestió a diferents àmbits. Però alhora també són solucions totalment escalables i adaptables a les diferents situacions i tendències

Obodam

L’app per la brigada de manteniment que et permet gestionar les diferents tasques dels teus treballadors.

Tankuam

El software integral al cloud per la gestió de centres esportius i espais amb accessos.

Gestiona tot el sistema de reserves i obertures sense preocupar-te de res!

Komtainer

La millor eina per la gestió de la recollida de residus d’una forma àgil i intel·ligent, amb l’objectiu d’optimitzar recursos i augmentar el reciclatge dels ciutadans dels municipis.

La digitalització és un dels aspectes essencials per seguir endavant en aquest moments!

Estarem encantats d'escoltar-te i ajudar-te a portar la digitalització el teu negoci mitjançant les nostres solucions i el nostre equip!

X